Da vi har en ny og forbedret løsning på vej, i samarbejde med Spar Nord, er det ikke længere muligt at starte en ny opsigelse.

Alle igangværende opsigelser vil blive afsluttet.

FAQ

Hvad er SubHub?

SubHub er en gratis tjeneste, der giver dig overblik, overvågning og opsigelse af dine abonnementer og faste betalinger.

Hvordan virker SubHub?

SubHub læser dine kontobevægelser og genkender de betalinger, der går til abonnementer og faste betalinger. SubHub holder hele tiden øje med dine kontobevægelser og fortæller dig, hvis der pludselig dukker et nyt abonnement op.

Er SubHub gratis?

SubHub koster 0 kr. at bruge. Ingen gebyrer eller skjulte udgifter 🙌

Hvilke banker understøtter SubHub?

Lige nu understøtter SubHub kun Spar Nord Bank, men når de andre banker finder ud, af hvor smart SubHub er, forventer vi at de får travlt med at give deres kunder adgang til SubHub.

Skal jeg koble min bank til SubHub?

SubHub læser dine kontobevægelser 👀 og kan automatisk se, hvilke betalinger der hører til et abonnement eller en fast betaling. Derfor virker SubHub kun, hvis du kobler din bank til.

Er SubHub sikkert?

Ja! SubHub bruger samme sikkerhed som bankerne til at sikre dine data. SubHub gemmer ikke dit bank-login og det er ikke muligt at flytte penge igennem SubHub - ikke engang af dig! 🔒🔒🔒

Gemmer SubHub mit bank login?

Nej, det er slet ikke sådan, SubHub virker. Når du bruger NemID til at logge på din bank i SubHub, er det kun din bank, der får dit login.

Kan jeg slette min konto?

Det kan du helt sikkert! Hvis du ikke længere ønsker at benytte SubHub, kan du slette din konto under indstillinger. Når du først er slettet, har vi permanent fjernet alle dine data fra SubHub.

Kan jeg komme i kontakt med jer?

Vi elsker at høre fra vores brugere! Har du flere spørgsmål, kan du altid fange os ved at sende en e-mail til info@subhub.dk.

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Vis detaljer.